Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:

TvProfil EPG

TvProfil EPG составот нуди и ТВ распоред во XMLTV формат


EPG за деловни корисници

  • распоред во xml формат
  • потполни список на програми
  • прилагодување на Вашите потреби

Нудењето на распоредот за деловните корисници достапен е во XML и Excel формат. XML форматот е направен по XMLTV стандардот кој го бараат сите IPTV/ Кабелски и DVB-T оператори.

Согласно потребите на деловните корисници, TVProfil, на барање го прилагодува XMLTV за конретната потреба на клиентите.

Со високиот квалитет на обработка на податовите, TVProfil нуди единствена понуда за над 300 ТВ канали, вклучувајќи и детални информации за сериите, емисиите и филмовите.

За понудата и деталните информации испратете ни барање со помош на подолу наведената форма:

Изнајмување за користење на EPG податоците:


Изнајмување за користење на EPG податоците:
Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me