Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:

Čini se da će Amazonova serija Gospodar prstenova u prvoj sezoni pratiti mladog Aragorna

link

Ako je vjerovati informacijama s portala The One Ring, na kojem tvrde da su iste potvrdili iz nekoliko izvora, Amazonova serija Gospodar prstenova će se prvom sezonom fokusirati na život mladog Aragorna.
S obzirom da The One Ring nema običaj prenositi neprovjerene informacije, a one još k tome zvuče vrlo uvjerljivo najvjerojatnije se možemo pouzdati u to da će Amazon Studios otvoriti seriju s Aragornom u centru događanja. Njegov život vezan je za brojne priče u Tolkienovom univerzumu, od skromne, najranije mladosti kada je izgubio oca, a majka se borila za njegov opstanak, preko desetljetnog otkrivanja svog nasljeđa i dužnosti prema Međuzemlju, sve do događaja u trilogiji.
Serija će vući inspiraciju iz Gospodara prstenova, ali se očekuje da neće ponovo zagaziti u događaje oko Rata za Prsten, nego na događaje koji se nalaze u brojnim ostalim LOTR dodacima (ukupno šest dijelova).
U svakom slučaju serija Gospodar prstenova ima potvrđenih barem pet sezona, no ostaje za vidjeti da li će se prva zaista odvijati oko nasljednika Isildura i gondorskog prijestolja. No morate priznati da je vrlo zanimljivo kako se spominje da je radnja s Aragornom vezana uz prvu sezonu, jer možda bi to mogla biti naznaka da će se ostale sezone odvijati oko drugih centralnih likova. Također bi to moglo značiti i da bi Lord of the Rings u suštini bila antologijska serija, no za sada su sve to samo spekulacije.
U međuvremenu se još čeka na informaciju da li će u konačnici Peter Jackson biti involviran u projekt. Početkom mjeseca je The One Ring objavio da se Amazon aktivno povezuje s poznatim piscima, režiserima i producentima poradi ideja o konceptu serije, te da je Peter Jackson jedno od imena na toj listi.
The post Čini se da će Amazonova serija Gospodar prstenova u prvoj sezoni pratiti mladog Aragorna appeared first on Inverzija.

Više
new sources popularty

Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me