Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:

Trailer za Incredibles 2 vraća superheroje gdje i pripadaju

link

Nakon skoro 14 godina, Izbavitelji se vraćaju! Disney-Pixar je konačno objavio konkretniji pogled na novu pustolovinu u koju krećemo s najdražom obitelji superheroja. Trailer nam otkriva misterioznog tajkuna i ujedno potencijalnog novog zlikovca Winstona Deavora (Bob Odenkirk) koji navodno želi baciti ‘svjetlo’ na superheroje čiji je veliki fan, a oko toga bi mu trebala pomoći ni manje ni više nego Elastigirl. Ona objeručke prihvaća zadatak i vraća se u igru s ponešto osvježenim kostimom, zahvaljujući Bobu koji na sebe preuzima kućanstvo i odgoj njihovih klinaca.
Winston na prvu izgleda kao dobar lik, koji ima plan za popraviti imidž superheroja i staviti ih ponovo u centar događanja. No ako se prisjetite prvog filma Mr. Incredible je također mislio da igra za pravu ekipu, prije nego li je uvidio da je to čista laž. Čini se da bi se sličan scenarij mogao odigrati s Elastigirl.
Incredibles 2 će se nastaviti na događaje iz prvog filma iz 2004. godine, te će se fokusirati na avanture Helen Parr aka Elastigirl (Holly Hunter), dok će Bob aka Mr. Incredible (Craig T. Nelson) doma brinuti o djeci: Violet (Sarah Vowell), Dashu (Huck Milner) i Jack-Jacku. Neće to biti manje herojski poduhvat nego inače pogotovo jer obitelj još nije svijesna supermoći malog Jack-Jacka. Još kada se u miks ubaci i novi zlikovac s briljantnim i opakim planom obitelj i Frozone (Samuel L. Jackson) moraju naći način da surađuju, što je puno lakše reći nego napraviti…
Režiju i scenarij filma potpisuje Brad Bird (Iron Giant,The Incredibles), a produciraju ga John Walker (The Incredibles) i Nicole Grindle (Sanjay’s Super Team, Toy Story 3).
Incredibles 2 u kina stižu 15. lipnja.
The post Trailer za Incredibles 2 vraća superheroje gdje i pripadaju appeared first on Inverzija.

Više
new sources popularty

Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me