Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:
  • Popularno

  • Domaće serije

  • Turske serije

  • Akcija

  • Drama

  • Humoristične

  • Krimi

  • SF & Fantasy

  • Telenovele

  • Animirani

Poster TV1 Mreža
SRI

 Samra 1


Samra predosjeća da se njenoj porodici dešava nešto loše. Basel i dalje misli da Tamer i Samra nisu u ljubavi, nego u fantaziji. Samra poziva Nažema, on joj laže da je sve uredu. Tamer saznaje da Mai zna za njegov brak sa Samrom, te da je pokušala samoubistvo. Tamer govori Samri kako mu je Mai skrivala istinu o svojoj bolesti samo da bi se udala za njega. Hiam razgovara sa Um Seifom i traži da se Rami oslobodi.

Poster FOX Life.si
SRI

 Uvod u anatomiju 12


Tim doktora radi na rizičnom slučaju dugogodišnjeg pacijenta, što stvara dodatni pritisak u već ionako napetoj atmosferi. U međuvremenu Bailey želi da Ben izbaci njihova novog cimera, a Arizona ima novog partnera za pronalaženje spojeva.

Poster FOX Crime IT
SRI

 Zločinački umovi 9


Članovi Jedinice za biheviorističke analize upoznaju novog voditelja odjela Matea Cruza. Nisu znali da je on bio J. J.-in dugogodišnji kolega. Cruz je zajedno s članovima tima krenuo u potragu ulicama Baltimorea za počiniteljem čije žrtve ne mogu govoriti. Esai Morales pridružio se glumačkoj postavi u ulozi novog voditelja odjela Matea Cruza. Kao gost pojavljuje se David Anders u ulozi Antona Harrisa.

Poster Pro7 MAXX
SRI

 Black Sails


Berringer beschuldigt Max des Verrats und versucht die Namen von Quellen und Spitzel zu erhalten. Dieser Plan geht allerdings nicht auf. Daraufhin lässt Berringer verurteilte Piraten am Galgen hinrichten, um Silver und Flint so anzulocken und in einem offenen Gefecht besiegen zu können. Als sie dann tatsächlich nach Nassau zurückkommen, schließen sich ihnen zahlreiche Sklaven und Bürger an, und es kommt zum Kampf gegen die Engländer ...

Poster NOVA TV
SRI

 Djevojka sa sela 1


Husejin i Atif odlaze k Filiz. Otvara im Mine i kaže da Filiz nema. Zatim dolazi Mahir i predstavi im se. Kaže da je Filiz paranoična i istodobno alkoholičarka i da je otišla u kliniku za odvikavanje. Mahir kaže Husejinu da je Filiz zatrudnjela s Kerimom i da je pobacila dijete, ali se nije nikad oporavila od toga i zato radi takve stvari. Husejin kaže Mahiru da će joj pružiti svu potrebnu potporu, ali da njegova obitelj ne smije saznati za to. Nakon što Husejin i Atif odu, Mine upita Mahira što petlja s Hulijom i je li zaljubljen u nju. Mahir to negira. Mine mu kaže da želi da ode iz stana i potraži smještaj kod prijatelja. Mahir odsjeda u nekom hotelu. Poslije zove Huliju da

Poster Doma TV
SRI

 Tijelo je dokaz 1


Kad Nikki Parkson, filantropska mlada pripadnica otmjenog društva umre, Megan posumnja na zločin, unatoč činjenici da je Nikki bolovala od neizlječive bolesti. Nikkina ožalošćena majka (gostujuća glumica Jill Eikenberry) i njezin brat shrvani su što njihove pokušaje da joj pruže dostojanstven pogreb koči Meganina istraga. Meganin tim dodatno frustrira činjenica da Nikkino tijelo pruža malo tragova, s obzirom na to da je balzamirana prije obdukcije. U međuvremenu Katein privatni život prekida istragu pa Lacey posumnja da njezini roditelji opet žele biti zajedno.

Poster PINK Family
SRI

 Doktori za seks


Adaptaciju istoimene biografije o Billu Mastersu i Virginiji Johnson, pionirima seksualne revolucije 1950-ih. Masters (Michael Sheen) je bio poznati i vrlo priznati ginekolog, koji je uz Virginiju Johnson (Lizzy Caplan) istraživao ljudsku seksualnost, gledajući u osnovi stvari iz prve ruke.

Poster Duna TV
SRI

 A fátyolos hölgy


Clara a fekete fátyol mögé rejtett arccal, Emilia di Sant’Ubert álnéven, Matilde segítségével bejut a Grandi házba, ahol zongoraleckéket ad Aurorának. Így lehetősége nyílik arra, hogy szétnézzen a házban és bizonyítékot találjon az ellene elkövetett gyilkossági kísérlet elkövetőjére. Guido látszólag nem bánkódik felesége halála miatt, gyakran de Blemont báróné társaságában mutatkozik. Clara közben terveket sző: elsőké
(Eredeti hang digitálisan.)

Poster RTL Kockica
SRI

 Raymond 3


Dugoočekivani tjedan kada joj u posjetu stiže majka Lois, Debri se pretvori u razočaranje. Očekivala je da će provesti kvalitetno vrijeme s majkom, no Lois više zanima izložba Renoira i rješavanje križaljki nego njezina kćer i unučad.

Poster RTS Drama
SRI

 Vratit će se rode 1


Ekser čeka otvorenje pančevačkog suda. Bora za vrijeme doručka opazi Nadicu. Švabo i Anđela gledaju Anu kako su budi. Nju je to uzrujala, nije uopće sređena. Jagoda i Milenko nikako da pronađu zajednički jezik. Ruža želi poboljšati odnose sa curama iz kavane. Švabo se rano ustao i svi se tome čude. Jagoda priča o svojim bivšim ljubavima, inzistira da joj Milenko ispriča o svojoj ženi koja je preminula. Švabo i ana se šeću. Švabo Anu podsjeća na Marinu, koja se u tom trenutku i pojavljuje. Marina saznaje za Anđelu i kaže Švabi da je konačno nešto postigao u životu. Marina i Švabo počnu se opet ljubiti. Švabo je neopisivo sretan. Bora ima velikih problema, jako je ljut na Nadicu, a njoj ništa nije jasno. Švabo ipak odlučuje da je između njih gotovo

Poster Pickbox TV
SRI

 Mladi vukodlak 1


Scott i Stiles domisle se kako kontrolirati transformaciju ne bi li bili uz Allison dok Derek i dalje pokušava sklopiti savezništvo sa Scottom tijekom vlastite bitke s lovcima, kao i namjere da pronađe tajanstvenu figuru.

Poster OTO
SRI

 Larin izbor 2


Nakon Vjerine molbe, Jeronim obavještava Alena o sudbini njihove kćerke. On, odlučan u namjeri da izađe iz zatvora, pokušava bijeg pri čemu Jeronima uzima za taoca. Dok je obitelj sretna zbog nade u Tončijev oporavak, Nela se u sebi, tiho oprašta sa svima, spakira se i odlazi sa Šimunom njegovu vilu. On od nje zahtjeva da igra po njegovim pravilima što Nela, ma koliko joj god to bilo mrsko, dostojanstveno prihvaća. Mate dolazi istražiti nestanak amfore. Lara objavljuje svoju trudnoću obitelji te Mate pristaje zataškati da je Jakov krivac za krađu. Obitelj je u šoku nakon što saznaje da je Nela nestala.

Poster Pink Pedia
SRI

 Drevni vanzemaljci


Dokumentarna serija koja uz pomoć povijesnih tekstova i arheoloških nalaza, pokušava dokazati tvrdnju da su vanzemaljci sudjelovali u razvitku drevnih civilizacija.

Poster RTL Crime
SRI

 CSI: New York 4


U dijelu hotela u kojem se nalaze skulpture od leda, ispod ledenog dvorca nađeno je tijelo mrtve žene. Radi se o vlasnici hotela, u gradu prozvanoj Zla vještica. Kako bi našli ubojicu, detektivi Flack, Lindsay i Hawkes morat će ispitati sve zaposlenike hotela, uključujući i otpuštenu službenicu koja je radila na odjelu za prijam gostiju, kao i glavnog direktora hotela. U međuvremenu, detektivi Mac, Danny i Stella odlaze na novo mjesto zločina na kojem nalaze tijelo mlade djevojke u spavačici i bez cipela, a koje je ostalo zaglavljeno između taksija i autobusa.

Poster Pink Serije
SRI

 Ponos Ratkajevih


Radnja serije se odvija u najturbulentnijem razdoblju hrvatske i jugoslavenske istorije, u periodu od 1938. do 1948. godine, a prati život jedne plemićke hrvatske porodice od njenog predratnog uspona, pa sve do posle Drugog svetskog rata, usled koga je došlo do promene državnog uređenja, propadanja plemstva i korenite promene svih do tada ustaljenih društvenih vrednosti.

Poster TV1
SRI

 Junska noć


Slika sa zabave na kojoj se vide Havin i Ural dospijeva u ruke Uralove supruge Kumru, koja se trudi da javnosti plasira sliku savršene porodice. Podršku i razumijevanje Kumru nalazi u Harunu, radnom kolegi koji rado provodi vrijeme uz nju. Očaran misterioznom djevojkom koju je upoznao na zabavi, Baran pokušava doći do njenog broja telefona. Iako se njena prijateljica protivi, Havin prihvata Baranov poziv na večeru.

Poster HBO3
SRI

 Poduzetnice 4


„Poduzetnice su priča o Karin, Luni i Magali, tri atraktivne, inteligentne žene koje se udružuju s ciljem da revolucioniraju svoju izabranu profesiju. Karijere su im na prekretnici te dijele istu viziju - zašto najstariji zanat na svijetu ne bi imao koristi od modernih marketinških i planerskih metoda?

Poster ZDFneo
SRI

 Wilsberg


Wilsberg is not only a private detective, he also runs a bookshop for antiquarian books in Münster. Both jobs mix very well. He purchases whole libraries if he can, preferably striking bargains by buying the bequest of a recently deceased. He has got a business card which gives his side job away. So if there are any doubts concerning the circumstances of the demise, the relatives are inclined to employ Wilsberg. Other customers appreciate the chance to hire a private detective discreetly by pretending they are just looking for rare books when they visit him. Wilsberg investigates cases all over Münster and its outskirts.

Poster CBS Reality
SRI

 Sins and Secrets 1


Brian and Ryan Carson disappeared following a break-in at their home. Blood at the scene suggested a home invasion. But the investigation revealed a threat closer to home.Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me