Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:
  • Popularno

  • Domaće serije

  • Turske serije

  • Akcija

  • Drama

  • Humoristične

  • Krimi

  • SF & Fantasy

  • Telenovele

  • Animirani

Poster Prva MAX
NED

 Ljubav, vera, nada


Radnim danima u 18:00 - Priča o lepim sestrama koje dele žudnju za istim muškarcem osvojila je milionski auditorijum.
Dve potpuno različite sestre i jedan šarmantan muškarac glavni su protagonisti ove uzbudljive serije. Oni su Jusuf, Hava i Toprak, a priča koju ispredaju uvlači nas u ljubavni trougao.
Serija nas upoznaje s pričom o potomku imućne porodice Handžioglu, atraktivnom lomiocu ženskih srca Jusufu i dve prekrasne sestre. Jedna je pomalo divlja, puna ponosa, a druga je blage naravi, prepuna tuge zbog gubitka deteta. Gotovo da sestre Hava i Toprak nemaju ništa zajedničko, osim nesvakidašnje lepote i muškarca kojeg obe žele - zgodnog i imućnog naslednika porodice Handžioglu.


Poster CBS Drama
NED

 Beverly Hills 3


Brenda prohoda s Rickom s kojim su njezini roditelji više nego oduševljeni. Kelly počne izlaziti s Dylanom, ali se nikako ne uspijeva natjerati da kaže Brendi istinu. U školi se sve intenzivnije istražuje provala u računalni sustav, a Hutchins, domar koji je Steveu pomogao u njegovome planu, počne ga ucjenjivati. Dylan kaže Brandonu da će se ispisati iz škole.

Poster FOX.si
NED

 Quantico 1


Novaci uče kako izvući informacije iz povjerljivih doušnika, ali kada svoje vještine testiraju u stvarnom svijetu, ubrzo shvate da nije lako biti agent kako se čini. U budućnosti, Alex i kolega nađu se u situaciji koja je pitanje života ili smrti.

Poster Pink Serije
NED

 Vila Marija


Porodici Jurak nacionalizovan je veći deo imovine nakon Drugog svetskog rata, ali svejedno nisu ostali siromašni. Stanuju u dobrom zagrebačkom kvartu. Tomislav Jurak (Žarko Radić) je pedesetogodišnjak, vodi porodični biznis koji uključuje lanac restorana i hotel u centru grada, koji je počeo da gradi još u vreme socijalizma, ali ga je u vlasništvo preuzeo tokom privatizacije devedesetih novcem svoje tete Mitzy. Njegova žena Ana Jurak (Ksenija Pajić), u ranim četrdesetim, rodila mu je dvoje dece- Ivana i Doru. Ana je napustila studije prava kad ga je upoznala i posvetila se brizi o porodici i uz pomoć kućne pomoćnice, brizi o samoj sebi-shopping, bazen i tračanje, omiljene su joj obaveze.

Poster Woman
NED

 Salon za dive


Kim Kimble vodeća je u krugovima luksuznih frizerskih salona. Njezini klijenti najpoznatija su holivudska imena, uključujući i Beyonce i Shakiru. Međutim, kao frizerka trećeg naraštaja, njezin najzahtjevniji klijent je njezina majka. Pratit ćemo Kim i njezine energične zaposlenike na rubu promjene jer ona kani proširiti svoj salon i svoj brend u cijeloj zemlji.

Poster Dr. Fit
NED

 Čudotvorac jogi Cameron


Svima bi nam dobro došao osobni životni trener, netko tko bi nam pomogao da se osjećamo sjajno. Upoznajte Yogija Camerona, bivšeg supermodela i miljenika među celebrityjima koji je postao ayurvedski iscjelitelj i učitelj joge. U svakom nastavku ove zanimljive reality emisije Yogi Cameron pomaže drugom klijentu riješiti zdravstvene probleme. S pomoću ayurvede, 5000 godina stare medicine i metode iscjeljivanja, Yogi Cameron klijentima pomaže vratiti se na put zdravlja.

Poster Pink Soap
NED

 Ružičasti dijamant


Rosaura je prefinjena supruga Eduarda Sotomajora, predsednika jedne od najvećih meksičkih kompanija. No ova naizgled bezgrešna dama ima ljubavnika, a iz veze sa njim potpuno neplanirano rađa se devojčica. Rosaura odlučuje da se reši deteta i plaća ogorčenoj i tajanstvenoj Rakel da ga se otarasi. Ona devojčicu ostavlja u prestižnom internatu za dame, zajedno sa 18 belih i jednim roze dijamantom. Svakim belim plaćena je jedna godina detetovog boravka u ustanovi (do punoletstva), dok roze treba da joj se preda kada bude punoletna. Direktorka internata Mis Helen i njen ljubavnik i saučesnik Ramon devojčici daju ime Rosa.Godine prolaze i Rosa se od simpatičnog devojčurka pretvara u prelepu devojku.

Poster Discovery Channel
NED

 Ratovi oko nekretnina 1


Dečki žure na kasnu dražbu. Scott dovodi sina na posao, ali hoće li taj potez izazvati lošu pogodbu?

Poster Da Vinci Learning
NED

 Budimo domišljati


Ethan mora strugati mahovinu s očeva prilaza. Uz pomoć lego-kocaka, izmislio je robota koji će to raditi umjesto njega. No Ethan želi da robot počisti i čitavi lokalni nogometni teren.

Hayat TV
NED

 Vjetrovi nade 1


Radnja nas vodi na Siciliju, na kraj pedesetih godina prošlog vijeka. Vito, najstariji sin porodice Licata, odlučuje se preseliti u mali grad Liguriju, na sjeverezapadu Italije. On i njegova porodica odlaze u potrazi za srećom i dostojanstvenijim životom za majku i brata i sestru. Licate nalaze dom u jednoj bijednoj četvrti u predgrađu zajedno sa stotinama imigranata koji su došli tamo.

Vito i njegova porodica nisu spremni na neprijateljstvo društva, društva koje ih odbija prihvatiti i stalno ih diskriminira. U svijetu očajnih likova sve je više ljubomore i osvete. Licatina priča mješa se sa pričom prelijepe Sofije, snažne Concette, okrutnog Commendatorea Schive i strastvene Irme.

Poster E!
NED

 WAGS


Jednosatne reality epizode ispunjene dramom pokazat će svijet najtraženijih sportaša iz kuta žena koje se nalaze pokraj njih. Tokom dvanaest epizoda pratite postavi koju čine: Sasha Gates, Barbie Blank, Autumn Ajirotutu, Nicole Williams, Natalie Halcro i Olivia Pierson, a u drugoj sezoni i novi likovi Sophia Pierson i Tia Shipman. Rivalstvo među ženama i djevojkama se pojačava i tenzije u grupama su sve učestalije.

Serija WAGS (o suprugama i djevojkama sportskih zvijezda) bavi se takmičarskim, brzim i glamuroznim životima lijepih i smjelih žena koje formiraju ekskluzivni klub za supruge i djevojke najtraženijih profesionalnih sportaša. Ove se žene bave najvećim pothvatom: privući i zadržati svoje muškarce.

Poster Universal
NED

 Umorstva u Midsomeru 15


U Midsomeru je ubijen odvjetnik i sumnja odmah pada na osuđenog ubojicu Gradyja Feltona. Grady se, na opće negodovanje mještana, nedavno vratio u selo u kojemu je prije mnogo godina počinio ubojstvo. Ali Grady ima čvrst alibi. Zato Barnaby vjeruje da postoji supočinitelj, sve dok i Grady ne postane žrtvom paleža.

Poster Prva TV CG
NED

 Hitna 1


Rivalstvo između doktora Petrovića i liječnice Sare sve je veće, ali ih teška operacija hitnog slučaja tjera da rade zajedno. Doktor Ristić po prvi put treba roditeljima priopćiti da im je sin poginuo, a to ne prolazi bez komplikacije. Upoznajemo Refikovog zeta. Katarina brine o dječaku Ogiju koji izgubljen luta Hitnom jer mu je mama zadržana na odjelu.

Poster B92 Info kanal
NED

 Dobra zemlja


Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani.

Poljoprivreda se poslednjih godina menja brzo, kao nikad do sada. Grana ekonomije koja je nekada uživala status statične, doživela je eksploziju biotehnoloških inovacija, krupne korake u genetici, velike tržišne promene i potrese. U gomili informacija, o novim zakonima, uredbama, kreditnim linijama, novim tehnološkim rešenjima, načinima gajenja, novim rasama “Dobra zemlja” pomoći će vam da se snađete, pratite razvoj i na vreme se prilagodite novim tendencijama.

Brzo ali ne previše, informativno ali sa dozom zabave, zabavno ali uvek korisno. Novi program zasnivaće se na dosadašnjem konceptu, u kojem će ljudi koji se profesionalnoImate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me