Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:
  • Popularno

  • Domaće serije

  • Turske serije

  • Akcija

  • Drama

  • Humoristične

  • Krimi

  • SF & Fantasy

  • Telenovele

  • Animirani

Poster RTL
PET

 Sulejman Veličanstveni 4


RTL Televizija svojim gledateljima ekskluzivno predstavlja najnovije epizode treće sezone hit serije „Sulejman Veličanstveni koja donosi nova iznenađenja, intrige i spletke! Hurem je napokon došla na svoje - postala je vladarica harema i najmoćnija žena na Sulejmanovom dvoru. No svatko tko je upoznao harem, zna da u njemu nikada nema mira, pa će stoga Huremina sreća biti kratkoga vijeka…
Otkad je postala vladaricom harema, Hurem sve češće boravi u odajama sultanove pokojne majke baveći se hijerarhijom u haremu, a sve manje vremena posvećuje Sulejmanu i djeci. No povratkom sultanije Hatidže na dvor, situacija se počinje mijenjati... Sultanova sestra se silno želi osvetiti Hurem

Poster Prva
PET

 Odbačena


"Odbačena" je dirljiva priča koja prati dvije djevojke odrasle u istom domu. Osim ljubavi i prijateljstva, uvijek ih je pratio i osjećaj rivalstva. Nakon što je lakomislena i zlobna Tapasya upropastila priliku svog života odbacila Veera kojeg će zavoljeti, ne dopušta ni Ichchi da bude sretna jer ju izjeda ljubomora. Kao što je to i prije radila, ona će učiniti sve da uništi ovu istinsku ljubav.

Poster SciFi
PET

 Zvjezdana vrata SG-1 4


Ekipa se vraća na planet naseljen ljudima koji su ustali protiv represivnog režima Goa'ulda i otkrije da se sada suočavaju s novim neprijateljem.

Poster FOX Life.si
PET

 Ljubavnice 1


Bazirana na istoimenom britansku hitu, Mistresses je provokativna i intrigantna drama o skandaloznim životima seksi i drske skupine četiriju prijateljica.
Prijateljice pronalaze potporu jedna u drugoj dok se nose sa svojim turbulentnim, uzbudljivim i tajnim životima: Savannah je uspješna žena koja gradi karijeru ka partnerstvu u odvjetničkoj tvrtki dok u isto vrijeme pokušava zasnovati obitelj sa svojim mužem Harryjem; Savannina hirovita mlađa sestra Josslyn posve je drukčija od nje; njihova zajednička prijateljica April je udovica koja je, nakon nekoliko misterioznih telefonskih poziva, uvjerena da je njezin muž još živ; a tu je i Karen, psihijatrica s vlastitom praksom koja se

Poster TV1
PET

 Aniela


'Aniela', prva rumunska kostimirana drama, a radnja se odvija u glamuroznom Bukureštu s početka XX vijeka. U svijetu prepunom tajni, ljubav je žrtvovana zbog konvencija i opsesija novcem i prestižom. Aniela Elfeterios misli da ima sve: novac, moć, obećavajuću budućnost sa plemenitim vjerenikom. Ali, iznenadna smrt njenog oca mijenja njen život iz korjena jer ona ostaje bez novca i dotadašnjih udobnosti. To je dovodi u sukob sa visokim društvom, čiji je dio bila, ali u kojem su novac i prestiž jedino važni. Izgubljena u beznađu, Aniela dobija drugu šansu: upoznaje Radua i oni se strasno zaljubljuju jedno u drugo. Iako su zaljubljeni moraće da se bore sa nepisanim pravilima društva i pređu preko strašnih prepreka kako bi sačuvali svoju ljubav...


Poster TVCG1
PET

 Budva na pjenu od mora III


'Budva na pjeni od mora' je crnogorskog priča o modernom Romeu i Juliji koji se vole unatoč različitim klasnim i moralnim vrijednostima koje gaje njihove obitelji. On je Luka Radmilović (Momčilo Otašević), mladi student književnosti iz Nikšića koji se ljeti bavi ribarenjem kako bi zaradio dodatni džeparac. Dolazi iz stare budvanske, radničke obitelji koja živi čestito, iako ih pogađaju financijske poteškoće. Glava obitelji Radmilović je Lukin tata Jovo (Mladen Nelević), udovac i umirovljeni policajac honorarno zaposlen kao voditelj osiguranja u jednom budvanskom hotelu. S njima žive Jovina neudana sestra Olga (Dubravka Vukotić Drakić) i djed Joko (Marko Nikolić). Jovo je

Poster AXN
PET

 Inspektor Rex 2


Klijentica je pronađena ugušena u svojoj kabini u salonu ljepote. Moser (Tobias Moretti) najprije sumnja na najbolju prijateljicu, ali nastupit će iznenađujući obrat kada dolazi do pokušaja novog ubojstva.

Poster Doma TV
PET

 Marisol


Basilio dovede javnoga bilježnika Martina na čitanje oporuke g. Alonsa. Javni bilježnik pročita pravu oporuku g. Alonsa u kojoj ostavlja doživotnu rentu Basiliju i Carmen, a ranč u Tequisquiapanu i polovicu bogatstva Marisol. Basilio kaže Mimí i Dolores da će ostati u kući dok se Marisol ne pojavi. Marisol čuje da Rebeca govori Álvaru da se treba riješiti «Verónice». Lalo i Lola zamole Paca i Mimí da budu kumovi njihovu djetetu. Mariano kaže Leonardu da ne može raspolagati očevim bogatstvom dok se ne dokaže da je Marisol mrtva.

Poster CBS Drama
PET

 Dr. Quinn, žena vrač 1


Dr. Quinn je obiteljska western drama u kojem Jane Seymour glumi plemenitu liječnicu koja neprestano vodi borbu protiv bolesti, fanatizama, seksizma i krivnje zaposlene majke troje djece u 19. stoljeće. Nakon završene medicine u Bostonu, dr. Michaele 'Mike' Quinn donosi svoje liberalne vrijednosti u gradić Beacon Hill u Colorado Springsu. U početku Dr. Quinn ne nalazi zajednički jezik sa svojim novim sugrađanima koji ne žele prihvatiti ženu kao liječnicu. No, zahvaljujući njezinoj jakoj volji, ona ne odustaje i odlučuje ostati u malom gradu na Divljem zapadu gdje će neočekivano postati majka, ali i pronaći pravu ljubav.

Poster ATV
PET

 Kad lišće pada


Dok Oguza nema, Džejda kreće slijediti skrivenu istinu. Ševket se suočava s neočekivanom opasnošću na novom poslu, prisiljen je lagati kako bi mogao nastaviti svoj put te se pokorava Erkanovu rješenju situacije.Mithat, novi vlasnik kuće, dolazi pred gospodina Alija Rizu s novim planom ne bi li se čim prije preselio. Gospođa Hajrije je pod velikim stresom zbog Mithatova pritiska. Briga koju nosi na leđima sve više počinje izlaziti na površinu.Gospodin Ali Riza počinje sumnjati u Lejlu te počinje slijediti laži kako bi doveo istinu na vidjelo.

Poster RTL2
PET

 Dva i pol muškarca 6


Charliejeva nova cura Chelsea (gostuje Jennifer Taylor) zamoli ga da prespava kod nje, a Alan pokušava kazniti Jakea.

Poster Pink Soap
PET

 Sila


Radnja serije se događa u Mardinu, gradu jugoistočne Turske koji je poznat po svojoj arapskoj arhitekturi. Serija je u Turskoj bila popularnija od 'Asi' koja se prikazivala u isto vrijeme. Naslovnu ulogu tumači prelijepa Cansu Dere (Ezel). Muškog protagonista utjelovio je najbolji turski model 2001. godine i glumac Mehmet Akif Alakurt. Silu je sudbina u dobi od tri godine otrgnula od doma i obitelji i odvela u Istambul. Iako su Silini korijeni na istoku, ona je odgojena u modernom zapadnom svijetu. Pojam 'razmjena mladenaca', s kojim se Sila nikad nije susrela, u potpunosti mijenja tijek njezina života. Da bi spasila život brata kojeg nikad nije upoznala, na silu je udaju za poglavara plemena, naočitog Borana kojeg nikad prije nije vidjela.

Poster FOX Crime
PET

 Navy CIS - Los Angeles 1


Tijekom istrage pucnjave iz jurećeg automobila ekipa NCIS-a u Los Angelesu traži mlađeg brata mrtvoga marinca. On je možda sljedeća meta i zna što se zapravo događa.

Poster HTV2
PET

 Zaštitnica svjedoka 5


Jinx je na putu, a i Mark je u zadnji čas morao na poslovni put. Mary mora Noru povesti na posao. No kad Mary dođe, Delia istakne ono što je očito: Mary ne može istodobno biti sa svjedokom i s Norom. Srećom, kako Mary ubrzo dozna, Delia, Stan i Marshall prilično su dobre dadilje.
Mary se prvo sastaje s Beth Wilcox (Jennifer Elise Cox), kolekcionarkom lutaka koja je u program ušla prije pet godina. Bethin stanodavac prijeti da će njezinu snimku staviti na internet, a i Beth i Mary znaju da to može biti problem. Mary šalje Deliju u Bethin stan da procijeni situaciju, a ona provjerava kako je Carlos Ramirez (Robert LaSarito), uzgajivač alpaka, koji se boji da ga je netko iz prijašnjega života možda uočio u mjestu.


Poster FOX Life.si
PET

 Tijelo je dokaz 3


Briljantna i ambiciozna neurokirurginja dr. Megan Hunt imala je sve. Ili je tako mislila. Kao prva šefica neurokirurgije u uglednoj filadelfijskoj sveučilišnoj bolnici nikad nije shvatila da njezino zahtjevno zanimanje uzima danak njezinu osobnom životu sve dok je muž nije ostavio i dok nije izgubila skrbništvo nad njihovom tada sedmogodišnjom kćeri. Dok se oporavljala od te emocionalne traume, Megan je ubrzo pretrpjela i fizičku... Nakon prometne nesreće ostala je u stanju zvanom parestezija - iznenadni napadaji utrnuća i grčenja šaka. No to se stanje nije manifestiralo sve do Meganina povratka u operacijsku dvoranu. Izgubila je kontrolu nad instrumentima i pacijent je umro na operacijskom stolu. Meganin život neurokirurginje tu je bio gotov.


Poster NOVA TV
PET

 Ljubav, vjera, nada 1


Jusuf i Bade sami su na sajmu. Ta situacija izluđuje Havu i Mehmeta. Hava će svu svoju ljutnju iskaliti na Hamijet. Suočena s prijetnjama morat će se što prije riješiti Have.
Ovaj put situacija se neće razvijati u Hamijetinu korist. Žandarmerija ima nove osumnjičenike u vezi s napadom na Havu te su je pozvali na prepoznavanje. Hamijet će se pridružiti svojoj snahi, ali joj se to nimalo neće svidjeti.

Poster FOX Life
PET

 Jednom davno 2


I živjeli su sretno do kraja života... Ili su tako barem svi mislili. Emma Swan (Jennifer Morrison, "Dr. House") zna se brinuti za sebe. Ona ima 28 godina i plaća jamčevine svojim klijentima. Bila je prepuštena samoj sebi od najranijih dana. No kada je Henry (Jared Gilmore, "Momci s Madisona"), sin kojeg je davno dala na posvajanje, pronađe, sve se promijeni. Henry sad ima deset godina i očajnički mu treba Emmina pomoć. On vjeruje da Emma zapravo dolazi iz alternativnog svijeta i da je ona Snjeguljica (Ginnifer Goodwin, "Velika ljubav") i izgubljena kći Princa (Josh Dallas). Prema njegovoj knjizi bajka, poslali su je od kuće da bi je zaštitili od kletve

Poster PRO 7
PET

 Die Simpsons


Simpsoni su najdulja animirana serija emitirana u prime timeu u povijesti američkih televizija i najdulja takva humoristična serija, pa su postali kulturna institucija. U svibnju 2007. proslavili su do tada nezabilježen broj od 400 epizoda. U srpnju 2007. počeo se prikazivati dugo očekivani cjelovečernji film i doživio golem komercijalni uspjeh. Serija ima ekstremno vjerne i posvećene obožavatelje širom svijeta. Pisana je inteligentno, humor joj je subverzivan i oduševljava svojim duhom. Simpsoni ismijavaju sami sebe i sve oko sebe. Seriju vole i kritičari, a dobila je i mnoga priznanja, kao što je nagrada Peabody, 22 nagrade Emmy, 21 nagrada Annie, četiri nagrade Genesis, osam nagrada International Monitor i šest nagrada Environmental Media.

Poster TV1
PET

 Predaj se srce


Ezru očekuje neugodno iznenađenje. Davut-aga pronalazi Ezru. Salih je veoma sretan jer je konačno pronašao svog sina, ali osjeća se pomalo krivim za probleme koje ima Ezra, te joj želi pomoći, dok ga Emine pokušava odgovoriti od toga.Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me