Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:
  • Popularno

  • Domaće serije

  • Turske serije

  • Akcija

  • Drama

  • Humoristične

  • Krimi

  • SF & Fantasy

  • Telenovele

  • Animirani

Poster AXN Spin
SUB

 Bez granica 1


Dok je Anne-Marie odsutna radeći na starom slučaju s bivšim partnerom tim mora otkriti uzroke niza pucnjava u Italiji I Sloveniji. Dva mladića oteli su novac I droguod talijanskog narkobossa Nicole Contija I u bijegu nenamjerno poveli sa sobom Contijevu kćer Angelu. Veze Evine nekadašnje obitelji omogućit će im da slože sve djelove slučaja, ali I primorati Evu da otkrije tajne iz prošlosti kako bi spasila djevojku.

Poster HTV3
SUB

 Mankellov inspektor Wallander 3


Božić je u Ystadu. Kurt se bori sa svojom bolešću i gubitkom sjećanja. Svjestan je da će to uskoro morati priznati svojim suradnicima. Linda je stalno uz njega i ispravlja njegove pogreške, no i ona ima problema.
U međuvremenu otimaju Paola Salina, vlasnika poznatog restorana. Policija u Malmöu već duže vrijeme istražuje Salina, ali nemaju dovoljno dokaza da bi ga zatvorili. Kurt i njegovi ljudi surađuju s policijom iz Malmöa kako bi riješili slučaj. Kurt se zbližava s novom suradnicom, Jenny. Čini se da Jenny žarko želi riješiti slučaj, no Kurt ubrzo shvaća da ona ima skrivene motive. Tragovi u slučaju otmice vode do policije. Dolazi do žestokog sukoba između svih izravno umiješanih u koji je uvučen i sam Kurt.
Obrada: Peter Lindblom

Poster AXN
SUB

 Spartak: Rat prokletih 1


Gaj Klaudije Glaber je mrtav. Prošlo je više mjeseci od njegova poraza, a pobunjenička vojska predvođena Spartakom i njegovim generalima Kriksom, Ganikom i Agronom nastavlja gomilati pobjede protiv Rima. Broj pobunjenika narastao je do tisuća oslobođenih robova, pretvorivši se u silu koja predstavlja izazov čak i za moćne vojske Rima. Spartak je odlučniji nego ikada da sruši cijelu Rimsku Republiku. Nakon Ašurove smrti Nevija i Kriks bore se ujedinjeni s novom snagom i odlučnošću. Ganik, koji uvijek teži iskusiti život u punini, dijeli postelju s lijepom i opasnom Saksom. Zajedno pobunjenici sudjeluju u nizu krvavih okršaja i pripremaju se za neizbježan rat s Rimom.
Rimski Senat obraća se za pomoć svomu najbogatijem građaninu, Marku Krasu.

Poster Viasat History
SUB

 Vikinzi 1


U ovoj epizodi istražuje se odnos Vikinga prema moru, istina u vezi s ljudskim žrtvama, pogrebnim ritualima te ranim migracijama i osvajanjima, otkrivajući tajnu njihovog podrijetla. (S1, Ep1)

Poster ATV1
SUB

 Almost Human


'Cyber detektivi' je policijska serija smještena u bližu budućnost u kojoj su partneri policajaca napredni čovjekoliki androidi. Detektiv John Kennex (Karl Urban) preživio je jedan od najgorih napada na policiju ikada. Nakon 17 mjeseci budi se iz kome i ne zna mnogo toga, osim da je njegov partner ubijen, da je izgubio jednu nogu te da ima sofisticiranu sintetičku protezu. Pateći od depresije, mentalne atrofije, kompulzivnog poremećaja izazvanog traumom i “psihološkim odbijanjem sintetičkog dijela tijela”, John se vraća na posao na molbu svoje dugoročne saveznice, kapetanice Sandre Maldonado (Lili Taylor). Po novim pravilima, svaki policajac mora za partnera imati robota. Nakon

Poster MTV.de
SUB

 Geordie Shore 2


Hamburg erlebt seine erste Knutsch-Tour, aber sind die Hamburger auch bereit für den Zoff zwischen Marnie und Aaron? Holly zerbricht sich den Kopf über ihr Verhältnis zu Kyle, und Chloe und Nathan kommen sich näher.

Poster RTL Croatia World
SUB

 Naša mala klinika 1


Valentinovo je i svi su raznježeni, posebice Šemso (Enis Bešlagić). Ali to za sobom nosi i posljedice. Dr. Slavičeku (Ranko Zidarić) se uslijed nježnosti s dr. Štrigom (Bojana Gregorić) ukoči vrat. A budući da za ukočeni Slavičekov vrat klasična medicina nema odgovarajuće rješenje, Šemso sredi alternativu. Melankolični dr. Kunić (Rene Bitorajac) na svojim leđima nosi već četiri banke. Šemso ga želi iznenaditi rođendanskom zabavom. Gospodin Zadro (Filip Šovagović) ode na zabavu, ali to za njegovo zdravlje ima katastrofalne posljedice. Ferdo Perdec, Kunićev i Slavičekov kolega s faksa, koji trguje medicinskom opremom, svoje usluge nudi poslovnoj direktorici Grospić (Dubravka Ostojić). Hoće li ona biti zadovoljna njegovim uređajima?

Poster RAI 4
SUB

 Zločinački umovi 2


Kada u noći živog nogometnog skupa nestanu tri studentice sportašice, Odred za biheviorističku analizu tragove otmice djevojaka traže među onima koji nisu bili na skupu. Kako bi locirali tri nestale studentice Gideon, Hotchner i J. J. moraju sastaviti profil cijeloga grada. J. J., podrijetlom iz maloga grada, ključna je za sastavljanje profila i napredovanje slučaja.

Poster FOX.si
SUB

 Outcast 1


Prema stripu autora Roberta Kirkmana i crtača Paula Azacete, OUTCAST prati Kylea Barnesa, mladića kojeg cijelog života opsjedaju demonski duhovi. Uz pomoć svećenika Andersona, seoskog propovjednika koji i sam ima svojih demona, Kyle kreće na putovanje kako bi pronašao odgovore i povratio normalan život koji zapravo i ne poznaje. Ali ono što će Kyle otkriti moglo bi zauvijek promijeniti njegovu, ali i sudbinu cijelog svijeta.

U glavnoj ulozi Kylea nastupa Patrick Fugit (Nestala, Korak do slave). Kyle je čovjek u potrazi za odgovorima i iskupljenjem koji se odvaja od sviju koje voli zbog straha da bi im mogao naškoditi. Philip Glenister (Život na Marsu) velečasni je

Poster FOX Crime
SUB

 JAG 2


Kultna američka dramska serija JAG (Judge Advocate General) na malim ekranima provela je točno deset godina. U televizijskm eteru pojavila se 1995. godine, kreirana od strane Donalda P. Bellisaria, poznatog TV producenta koji je radio na poznatim serijama poput Magnuma i NCIS-a. Ovaj bivši marina stvorio je od JAG-a serijal kakav je upravo on želio gledati – uzbudljiv, dramski napet TV program koji je ujedno i odavao počast kodeksu marinaca.

Serija JAG pratila je slučajeve odvjetnika u vojsci koji su, djelujući u Washingtonu, radili na slučajevima vezanim uz Vojni sud. Jako često njihovi su se slučajevi naslanjali na stvarne događaje, izvučene praktički iz naslova u novinama, poput napada na ratni brod USS Cole ili spašavanje marinca Scotta O’Gradyja oborenog u Bosni.

Poster FOX Life
SUB

 Djevica Jane 2


Jane Villanueva uvijek je živjela prema pravilima. Studira kako bi postala učiteljica, uzdržava se kao konobarica u hotelu u Miamiju i nikad ne zaboravlja što ju je baka Alba odavno naučila o važnosti čuvanja nevinosti do braka. Ali život joj se iz temelja promijeni kad je njezina liječnica za rutinskog pregleda slučajno oplodi (!) te počne sličiti telenoveli uz koje odrasla.

Da bi drama bila još veća donor nekadašnji plejboj Rafael Solano, vlasnik hotela u kojem Jane radi i u kojeg je kao tinejđerica bila zaljubljena. Iako je Jane zaručena za svojeg dugogodišnjeg dečka Michaela, detektiva u policijskoj upravi Miamia, a Rafael oženjen Petrom, nju i Rafaela zbliži trudnoća i počinju se jedno u drugo zaljubljivati.

Poster Story4
SUB

 Seks i grad 4


Carrie se razočarana vrati iz trgovine i kaže Aidanu da se mora odseliti jer će njezina zgrada postati zadružna stambena zgrada. Aidan je nagovara da kupi stan, ali budući da si ga ona ne može priuštiti, on ponudi da ga kupi, kao i susjedni stan.
Trey da Charlotte hormonsku injekciju kako bi joj se povećali izgledi da zatrudni. Charlotte mu onda kaže da ih je upisala na listu za umjetnu oplodnju, usprkos Treyovim željama.
Carrie kaže curama da je pronašla prsten. Kaže da će odbiti bračnu ponudu, ali prihvatiti zajednički život. To je ponuka da napiše članak o oklijevanju - je li to znak da nešto nije kako treba?
Samantha se nađe s Richardom, mogulom za nekretnine. Nakon razgovora

Poster Pink Serije
SUB

 Vila Marija


Porodici Jurak nacionalizovan je veći deo imovine nakon Drugog svetskog rata, ali svejedno nisu ostali siromašni. Stanuju u dobrom zagrebačkom kvartu. Tomislav Jurak (Žarko Radić) je pedesetogodišnjak, vodi porodični biznis koji uključuje lanac restorana i hotel u centru grada, koji je počeo da gradi još u vreme socijalizma, ali ga je u vlasništvo preuzeo tokom privatizacije devedesetih novcem svoje tete Mitzy. Njegova žena Ana Jurak (Ksenija Pajić), u ranim četrdesetim, rodila mu je dvoje dece- Ivana i Doru. Ana je napustila studije prava kad ga je upoznala i posvetila se brizi o porodici i uz pomoć kućne pomoćnice, brizi o samoj sebi-shopping, bazen i tračanje, omiljene su joj obaveze.

Poster Italia 2
SUB

 GRIMM 4


Portland detective, Nick Burkhardt, has seen some gruesome crime scenes, but nothing prepares him for the strange visions he begins seeing: seemingly regular people momentarily transforming into hideous monsters. A visit from his only living relative reveals the truth. Nick has inherited the ability to see supernatural creatures, and as a "Grimm," he is tasked with keeping the balance between mankind and the mythological. A reformed "Big Bad Wolf" becomes his greatest (and also reluctant) ally and confidant. It's not long before his work as a policeman leads Nick to the criminals he once thought were only found in fairy tales.

Poster Da Vinci Learning
SUB

 e² Prijevoz


Godine 2003., grad Seul srušio je veliku autocestu radi obnove drevnog vodotoka. Iskorišteno je preko 75 posto cestovnog materijala radi rekonstrukcije i rehabilitacije obala i komercijalnih koridora.

Poster Comedy C. Extra
SUB

 Drawn Together 3


„Svi zajedno je američka animirana humoristična serija za odrasle. Poput MTV emisije „The Challenge i VH1 emisije „The Surreal Life serija prikazuje osam likova koji su kombinacija ličnosti koje su bile poznate i prepoznatljive prije same serije. Za razliku od prethodno navedenih emisija „Svi zajedno koristio je karikature poznatih likova iz crtića i stereotipne likove. Dodatno parodira vrste osobnosti često viđene u televizijskim reality emisijama.

Poster SAT 1 Gold
SUB

 Dr. Quinn - Ärztin aus Leidenschaft


Nach wie vor sträubt sich die Bevölkerung von Colorado Springs dagegen, sich von Dr. Quinn behandeln zu lassen. Doch bald bleibt den Menschen gar nichts anderes...

Poster Doma TV
SUB

 Mentalist


Pomoću jedinstvenog dara moderni Sherlock Holmes uvijek je korak ispred forenzičkih analiza, napredne kriminalističke tehnologije i svih kolega. Uočavajući najsitnije detalje, igrajući umne igrice i „čitajući" emocije drugih, Jane kriminalcima kompleksnih profila i poremećenih umova postavlja sofisticirane umne zamke te može navesti svjedoke i osumnjičene da mu razotkriju činjenice kojih ni sami nisu svjesni. Šarmantni i karizmatični Jane ima neslavnu prošlost televizijskog vidovnjaka te je stekao negativni publicitet nakon što je razotkriven kao varalica. Iako je priznao kako nema paranormalne, već samo mentalne sposobnosti, jedina koja i dalje sumnja u njega je narednica CBI-a Teresa Lisbon (Robin Tunney).Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me