Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:
  • Popularno

  • Domaće serije

  • Turske serije

  • Akcija

  • Drama

  • Humoristične

  • Krimi

  • SF & Fantasy

  • Telenovele

  • Animirani

Poster AXN
UTO

 Inspektor Rex 2


Kada pronađu tijelo mlade žene koja je udavljena u svojoj kupaonici, istražitelji otkrivaju tragove mirisa mošusa na ubojičinom oružju. Rex koristi svoje sjajno čulo mirisa kako bi otkrio ubojicu.

Poster POP TV
UTO

 Znaj da te volim 1


Carmen dočeka Nataliju kod kuće, jako uzrujana. Natalia ne razumije njezinu ljubomoru. Diego i Natalia odlaze kupiti stvari za Carmeninu rođendansku zabavu, ali njega nazovu iz tvrtke i on odlazi provjeriti što se događa. Natalia zagrli Carmen i čestita joj rođendan. Carmen želi da njih dvije odu u kino, ali Natalia je odbije jer joj priprema iznenađenje. Vicente predbaci Rodrigu što je kupio rabljeni stroj. Rodrigo šalje buket cvijeća Carmen, a Diego to vidi. Djeca prirede Carmen zabavu iznenađenja u povodu njezina rođendana. Ona je radosna sve dok ne ugleda Irene i Tadea. Natalia je moli da se smiri.

Originalna priča: Valentina Párraga

Poster PRO 7
UTO

 How I Met Your Mother


Trotz ihrer Flugangst hat es Robins Mutter geschafft, zur Hochzeit nach Farhampton zu kommen. Als sie von ihrer Tochter mehr über Barney erfährt, vergleicht sie...

Poster Hayat TV
UTO

 Avenida Brasil 1


Carminha izaziva Jorginha da kaže Tufãu sve što zna o njezinoj vezi s Maxom, te mu prijeti da će ona, ukoliko Jorgihno i učini, ispričati Tufãu sve o njegovoj vezi s Ritom. Jorginho zna da bi to uništilo Tufãa, pa odluči šutjeti. Darkson izjavi ljubav Tessáliji, ali joj obeća da će joj prijateljski pomoći. Tufão objasni obitelji da se on i Carminha rastaju. Carminha glumi žrtvu, a Max se umiješa klevećući Ninu, zbog čega se Jorginho se zakvači s njim. Muricy moli Tessáliju da Adautu ne govori o njezinoj vezi s Lelecom, a Carminha odluči platiti Valdu da otkrije gdje Nina skriva fotografije koje dokazuju njezinu nevjeru.

Poster RTL
UTO

 Hitna služba 7


Biskup Stewart se vraća i traži lijekove protiv bolova od doktora Kovača, koji ima pune ruke posla baveći se roditeljima 16-godišnjaka koji ne želi još jednu srčanu transplantaciju. Malucci liječi homoseksualca koji se želi vezati ugovorom za svog HIV pozitivnog partnera. Greene nastavlja s naglim promjenama osobnosti nakon operacije. Weaver zakaže Greenu termin da provjeri je li kompetentan raditi.

Poster RTS1
UTO

 Cvat lipe na Balkanu


Ispostavilo se da je strani diplomata Husein oženjen pa razočarana Lana odlazi da živi u London i da tamo pokuša da nađe bogatog mladoženju. Tetka Riki se vraća iz Njujorka i vodi Indu na letovanje u Dubrovnik, susrešće se tu sa Dušanom ali će to biti sasvim formalno. Nina i Riki bezuspešno pokušavaju da Indi nađu momka. Prvi put u životu dve sestre Nina i Riki će se rastati bez svađe a posle obilaska Sarajeva Riki će se vratiti u Njujork gde će proživeti svoje poslednje dane.
Producent Zoran JankovićScenario Đorđe MilosavljevićScenograf Jelena SopićKostimograf Ivanka KrstovićKompozitor Kornelije KovačDirektor fotografije Miloš SpasojevićMontažer Petar PutnikovićUrednik Slobodan TerzićReditelj Ivan Stefanović

Poster RTL Crime
UTO

 CSI: Miami 2


Poznata glumica u filmovima za odrasle, Ashley Anders, pronađena je zadavljena u parku, a tragovi krvi pod njenim noktima istražitelje vode do vlasnika kompanije koja je distribuirala Ashleyne filmove, koji je ujedno i registrirani seksualni prijestupnik. Na slučaju radi i Rick Stetler, što se Horatiju nikako ne sviđa.

Poster FOX.si
UTO

 Moderna obitelj 3


Današnje američke obitelji dolaze u svim oblicima i veličinama. Stara receptura koja uključuje muškarca, ženu i dvoje i pol djece stvar je prošlosti. To postaje jasno ako samo bacite pogled na novu polusatnu humorističnu seriju MODERNA OBITELJ, koja pruža iskren i smiješan pogled na složen obiteljski život u 2011. godini.
Uzmite za primjer Phila i Claire, roditeljski par koji nastoji imati otvoren, zdrav i iskren odnos sa svoje troje djece. To nije uvijek lako, pogotovo kad imate kćer tinejdžericu koja prebrzo odrasta, srednju kćer prepametnu za svoje dobro i bučnoga, razigranog dječaka. Povrh svega, Phill pokušava biti cool tata, dok se Claire trudi održati strogu disciplinu, odlučna u namjeri da djecu poštedi buntovna djetinjstva kakvo je ona imala.


Poster TV1
UTO

 Kako vrijeme prolazi


Najgledanjija turska drama "Kako vrijeme prolazi" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) najuspješnija je turska produkcija u sezoni 2010.-2011.g. Ovaj epitet zavrijedila je činjenicom da je oborila sve dosadašnje rekorde gledanosti u svim zemljama u kojima je emitovana. Zahvaljujući uspjehu ove, ali i ostalih serijskih izdanja koje potpisuju za proteklu sezonu, vlasnik TIMS produkcije, Timur Savci ostvario je neto zaradu od 1,85 miliona američkih dolara, što je njegovoj kući donijelo status najuspješnije produkcijske kuće u Turskoj za proteklu sezonu.

I čime je to ova serija u tolikoj mjeri osvoijla srca publike?! Za sve vas koji se pitate, donosimo kratak sinopsis ove uspješne drame.


Poster ORF1
UTO

 Gilmore Girls


Radnja serije je smještena u izmišljeni gradić u Connecticutu koji je pun umjetnika i sanjara. 'Gilomorice' je humoristična priča o majčinstvu, prijateljstvu i ljubavi u čijem su središtu Loreai i njezina 16-ogodišnja kći Rory.

Tvrdoglava Lorelai Gilmore je 32-ogodišnjakinja koja zajedno sa svojom kćeri tinejdžerkom Rory živi u Stars Hollowu u Connecticutu. No kada uzorna Rory svoje snove o upisu na Harvard zamijeni s ljubavnima, Loreai se vraća 16 godina unatrag te se mora prisjetiti kako je ona tada živjela. Lorelai (Graham) je oduvijek radila stvari po svome. Odrasla je u imućnoj obitelji, no umjesto uzorne djevojke postala je prava buntovnica koja je svojim roditeljima zadavala glavobolje.

Poster HTV1
UTO

 Capri 2


Vittoria se sve više zbližava s Cosimom i povjerava mu svoje bojazni da je Umberto još voli. Cosimo pokušava spriječiti da amfore odnesu u Rim te nastoji organizirati mali muzej na Capriju za njih, no to ne prolazi, unatoč željama i naporima sviju. Vittoria počne sumnjati je li Cosimo zapravo njezin otac. Na otok se vraća Daiana, koja je provela tri godine u Londonu, studirala marketing i promijenila se iz nespretne djevojčice u atraktivnu ženu. Umberto, ne znajući da je to ona, počne joj se nesmiljeno udvarati. Lucia se iz Daianine sobe seli u kućicu na plaži, a s njom i Dario kojeg ona pokušava držati dalje od droge pa zamoli Totonna da ga zaposli nečime. Rossella pođe do Saida u Firencu, no ondje je zatekne veliko razočaranje.

Poster RTRS
UTO

 Kud puklo da puklo 1


Sveto uspijeva odvesti babu Maru iz Miline kuće. Nakon prvotnog zadovoljstva što će dobiti njenu mirovinu, slijedi šok: baba Mara ne misli štedjeti i očekuje svaki dan fino meso teletine za ručak. Sveto shvaća da neće ništa zaraditi na njoj. Pokušava joj sakriti zubalo kako bi jela samo juhe, ali ga razotkrije Barbara. Ogorčena Mara shvati što se događa i odlučuje otići iz Svetine kuće.
Biskup Andrija nudi Mirku unaprijeđenje u vikara, pošto je don Ante izbačen iz igre. Mirko pristaje.
Mile poludi kada ugleda izudaranog Damira i kreće ga osvetiti. Sa Stipom odlazi u Krasinac, gdje pred krčmom čekaju da se pojave Vjeko i Mrki, u namjeri da ih namlate. Ova dvojica ubrzo izađu s pojačanjem, a Mile i Stipe se daju u bijeg.

Poster Doma TV
UTO

 Salome


Mauricio se iznenadi kad ga netko nazove i traži da razgovara s Elisom. Susana shvati da se zaljubljuje u Julija. Karla sluša kako Arturo predbacuje Lucreciji da Julio nije njegov sin. Diego kaže Salomé da će on razgovarati s njezinim sinovima o nasljedstvu ne bude li ona razgovarala. Ragazzi nastupa u kabaretu D'Rubi. U Saloméinoj kući agent Rivas kaže Joséu Armandu da su ga Carlota i Nery optužili za otmicu. Julio odbije potpisati prodaju dionica. Natalia kaže agentu Rivasu da je nisu oteli. Julio zamoli Susanu da ga odvede u ured da bi ga vidio. Agent Rivas kaže Carloti i Nery da zločin ne postoji jer je Natalia punoljetna i dragovoljno se nalazi kod Joséa Armanda. Natalia kaže Carloti i Nery da se udaje sljedeći dan.

Poster NOVA TV
UTO

 Ljubav i novac


Omer, policijski službenik u Vanu, i Elif, srednje od djece obitelji Denizer, jedne od najmoćnijih obitelji u tome gradu, susreću se s tragičnom situacijom. Sibel, koja se dva dana poslije trebala udati za Omera, i Elifin otac, Ahmet Denizer, pronađeni su mrtvi u istome automobilu. Omer i Elif nastoje dokučiti motive ubojstva, zašto su njihovi bližnji bili u istome automobilu, s obzirom na to da su pripadali posve različitim svjetovima, kako je moguće da su se poznavali. Ubrzo dolaze do zaključka da je to ubojstvo povezano s dijamantima. Omer jedan dijamant pronalazi u sobi svoje zaručnice, a drugi u automobilu u kojem su pronađena njihova tijela. Mafijaši su u međuvremenu oteli

Poster Prva Plus
UTO

 Dva i po muškarca


Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je zajedničko, osim straha i neugode koju donosi njihova dominantna, hladna i iritantna gospođa majka Evelyn Harper (Holland Taylor). Alan je opsesivno uredni kiropraktičar kojeg je ostavila žena, a Charlie je uspješni kompozitor jinglova i predani ženskar koji živi u kući na plaži, vozi Mercedes, ne ustaje prije podneva i skoro da nema poroka koji bi njemu bio stran. Charlie svom lagano luzerskom bratu i njegovom sinu Jakeu (Angus T. Jones), lijenom, pomalo zlovoljnom, ali ipak simpatičnom klincu ovisnom o hrani, pruži „privremeni“ krov nad glavom, dok se malo ne snađu i oporave od traumatične rastave.

Poster Kabel 1
UTO

 The Mentalist


Der Serienkiller Red John scheint Jane immer einen Schritt voraus zu sein. So kennt er bereits die Namen der sieben Verdächtigen, die Patrick Jane für Red John ...

Poster K3
UTO

 Eva Luna 1


Eva od Leonarda traži da odgode vjenčanje jer smatra da ne bi trebali to učiniti dok ne prođe suđenje Marceli.Tony odluči povući se iz kriminala, a Gallo mu se smije i govori da Tony veoma voli novac te da će ga teško zaraditi na pošten način. Gallo kaže Tonyju da će umrijeti ako se povuče iz posla.Počinje suđenje Marceli na kojem Débora svjedoči da je čula Marcelu dok je u snu govorila da je ubila Danielove roditelje i da je opekla ruku paleći vatru kojom je uništila njihova tijela u automobilu. Također kaže da je detektiv Varela pronašao potvrdu da je Marcela unajmila automobil u vrijeme navodne nezgode. Nakon Débore svjedoči detektiv Varela koji govori da je oduvijek sumnjao da nije bila riječ o nezgodi.

Poster 24Kitchen
UTO

 Rudolphova pekarnica 3


Čuveni kuhar Rudolph van Veen će podijeliti s publikom svoje iskustvo i strast prema pripremi slatkih i slanih peciva. Rudolph je virtuoz u kuhinji, bilo da se radi o pripremi prazničnih recepata, kruhova, pita ili kolača. Receptima iz Rudolphove pekarnice možete da impresionirate svoje prijatelje i porodicu i priredite im nezaboravno kulinarsko iskustvo.Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me