Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:
  • Popularno

  • Domaće serije

  • Turske serije

  • Akcija

  • Drama

  • Humoristične

  • Krimi

  • SF & Fantasy

  • Telenovele

  • Animirani

Poster BabyTV
ČET

 Stick with Mick


Mick is going to the beach. Join Mick as he sets out to explore the sunny beach and has lots of fun as he builds a sand castle using a bucket and shovel, swims with a swimming ring, licks a yellow popsicle and enjoys the shade under the colorful parasol!

Poster TV1 Mreža
ČET

 Elementary 1


Elementary je najnovija, moderna televizijska ekranizacija priča Sir Arthura Conana Doylea. U želji da se potpuno odmakne od britanskog predloška, serija je smještena u Sjedinjene Države i to u New York. Sherlock je bivši narkoman a sada policijski savjetnik dok je Watson po prvi put žena – doktorica Joan Watson – nekadašnja kirurginja koja je ostala bez licence i sada brine da Sherlock ponovno ne zastrani. Uloga Sherlocka je povjerena živahnom Britancu Jonnyju Lee Milleru (Trainspotting, Hakeri), a uloga njegove sjene i pomagačice poznatoj američkoj televizijskoj i filmskoj glumici Lucy Liu (Kill Bill, Charliejevi anđeli, Kung Fu Panda). Inače, naslov serije referira se na popularni

Poster FOX Life IT
ČET

 Grey's Anatomy


'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća. Serija je tako ponijela i naslov najgledanijeg programa koji slijedi Superbowl u posljednjih 18 godina. Dodatno će ova popularna serija ući u anale kao najgledaniji zabavni program na svim američkim TV postajama, nakon što je to uspjelo finalnoj epizodi Prijatelja. 'Uvod u anatomiju' prikazuje se na ABC-ju i to je program s najvećim rejtingom u posljednjih 12 godina.
Na Valentinovo je serija ponovila uspjeh privukavši 25 milijuna Amerikanaca, a TV postaja ABC je uz 'Uvod u anatomiju' i 'Kućanice' odnijela pobjedu nad NBC-jem i prijenosom Olimpijskih igara u Torinu.

Poster FOX Crime IT
ČET

 Zločinački umovi 5


Penelope Garcia igra ključnu ulogu u slučaju kad s Jedinicom za biheviorističke analize otputuje na Aljasku kako bi istražili ubojstva niza stanovnika jednoga gradića. Garcia preispituje svoju ulogu u jedinici, a tijekom rada na slučaju vidi više nego što je htjela.

Poster FOX IT
ČET

 Teorija velikog praska 3


Barry Kripke ozbiljno osramoti Sheldona u radio showu 'Znanost petkom', tako što je Sheldonov ured ispunio helijem, pa mu je glas bio znatno viši nego inače. Nakon što su u početku podržavali tu psinu, Leonard i Raj uvjere Sheldona da uzvrati udarac. Sheldon se osvećuje Kripkeu namještajući mu zamku, u kojoj će on završiti pod ogromnom količinom odvratne pjene. No, stvari kreću u krivom smjeru, kada u Kripkeov ured uđu svi direktori instituta, a Sheldon nema načina kako bi spriječio katastrofu.

Poster FOX Crime
ČET

 Death in Paradise 6


Humphrey vodi Marthu u La Maison Cecile hotel, no već prvu večer Charlie Taylor, brat vlasnika hotela Elliota je ubijen. Charlie se posvađao s recepcionarom zbog buke u hotelu, dok barmen Samuel tvrdi da ga je Charlie „nagradio poslom, kako ovaj ne bi otkrio njegovu vezu s tinejdžericom.

Poster HTV1
ČET

 The A Word 1


Nakon što Joeu dijagnosticiraju autizam, Paul, Alison i Rebecca sukobljavaju se oko toga što reći u školi. Eddie je ljubomoran na Nicolinog bivšeg ljubavnika Michaela, a Maurice na sve načine izbjegava svoju učiteljicu pjevanja, Louise.

Poster History Channel
ČET

 Vatreni kovači 4


Kovači moraju izraditi jedan od šest damask uzoraka za oštricu u prvom krugu izazova. Nakon isteka vremena samo će dvoje natjecatelja doći do konačnoga izazova: izrade zastrašujućeg mača romfaje.

Poster History 2
ČET

 Ancient Impossible 1


Snažno oruđe nije izum suvremenoga svijeta nego je staro više tisuća godina. Većinu je zaboravilo vrijeme, ali se opet pojavilo. Kako je drevni svijet uspio izraditi tako nevjerojatno oruđe?

Poster SciFi
ČET

 Haven 5


Čini se da su Vinceovi i Daveovi pokušaji da saznaju više o Daveovoj prošlosti povezani s novom Nevoljom koja uzrokuje zamjenu tijela.

Poster DIVA
ČET

 Poštanske zagonetke 2


Oliver prolazi kroz duboku emocionalnu krizu nakon što mu otac dođe u posjet. Ekipa traga za primateljem pisma pilota koji je ubijen u Afganistanu.

Poster RTV ZE
ČET

 Mafioza


Sandra Paoli je advokatica u ranim tridesetim i nećaka Francoisea Paolija, moćnog vođe korzikanske mafije. Kada se ostvare prijetnje i Francoisea ubiju na ulici, mlada Sadra će se naći na čelu Klana Paoli. Kako će opstati u ovom surovom svijetu?

Poster Prva LIFE
ČET

 Treći kamen od sunca


Najuspješnija znanstveno-fantastična humoristična serija o timu znanstvenika s dalekog planeta,na istraživačkoj ekspediciji po njima najmanje važnom planetu Zemlji gdje poprimaju oblik koji smatraju tipično ljudskim da ne bi bili otkriveni.
Nakon poprimanja ljudskog oblika, tim izvanzemaljaca koji sebe nazivaju obitelj Solomon počne razvijati ljudske emocije i karakterne nedostatke u prvoj sezoni znanstveno-fantastične humoristične serije „Treći kamenčić od Sunca“. Unatoč teškoćama vezanim uz prilagodbu na nova tijela (za početak, više ne mogu okrenuti glavu da bi si polizali leđa), Solomoni se smjesta bacaju na sakupljanje podataka i informacija o Zemlji za svoga vođu, svemoćnu Veliku Divovsku Glavu.

Poster TV1
ČET

 Kopča


Dijaloško-političke emisije „Kopča“ urednice i voditeljice Nikoline Veljović. Riječ je o dijaloškoj emisiji koja se bavi političkim aktualnostima, tematizira i analizira aktualni trenutak koji interesira društvenu zajednicu, ali i "otkopčava" teme koje su zanemarene.
Kopča ima potpuno novi vizualni identitet. Sama scenografija kružnog je oblika sa mobilnim stolovima skopčanim u jednu cjelinu, koja svakom sugovorniku omogućava fokusiranost i jednak vizualni kontakt sa svim sudionicima. Scenografiju izrađuje firma AVA Star, a potpisuje je poznata bh. scenografkinja Sabina Trnka, koja iza sebe ima više od 40 postavljenih pozorišnih i televizijskih scenografija. Špicu potpisuje iskusni grafički dizajner TV1 Nedim Alikadić.

Poster Prva FILES
ČET

 Noćna mora iz komšiluka


Serija donosi priče o misterioznim ubojstvima u malim američkim gradićima koje se slažu uz razgovore sa istražiteljima, tužiteljima, članovima obitelji i susjedima...

Poster Epic Drama
ČET

 Poldark 1


Dok Ross slavi otvaranje rudnika, počinju se širiti glasine o njegovoj skandaloznoj vezi s Demelzom. Francis i Elizabeth slave rođenje svojeg sina, a da bi spasio prijatelja Jima, Ross se na sudu sukobi s velečasnim Halseom.
Prema romanima Winstona Grahama

Poster E!
ČET

 Keeping Up With The Kardashians 14


Even though things are changing for the Kardashian family in ways they never expected, they are determined to remember that family always comes first.

Poster Pink Soap
ČET

 Bahar


Ovo je priča o Bahar, mladoj i naivnoj devojci koja živi u Istanbulu sa majkom Nuran, ocem Iljasom i sestrom Efsun. Zbog loše porodične finansijske situacije, ona mora da napusti školu i zaposli se u poslastičarnici, kako bi pomogla svojoj porodici. Ona je pažljiva, optimistična, i vredna devojka, a njena sestra Efsun, potpuno drugačija. Bahar živi sa porodicom koja je usvojila i ne shvata da je ustvari kći Mehmet Emira, bogatog i uspešnog biznismena.

Davno, njen deda nije želeo da se njegova ćerka uda za Mehmet Emira pa je stao na put njihovoj ljubavi i skrivao ćerkinu trudnoću. Prilikom porođaja Baharina majka umire, a nju daju na čuvanje porodici koja radi u njihovoj kući kao posluga.

Poster HBO3
ČET

 Westworld 2


Živi bez ograničenja u svijetu u kojem se svaki ljudski apetit može utažiti. Izvršni producenti Lisa Joy, Jonathan Nolan i J. J. Abrams donose ovu mračnu odiseju o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha. WESTWORLD je ambiciozna i vrlo maštovita dramska serija koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novu, krajnje opasnu razinu. U futurističkom fantastičnom parku poznatom kao Westworld skupina androidnih „domaćina odstupa od dobro planiranih skripti svojih programera k uznemirujućem obliku aberantnog ponašanja. Serija je inspirirana filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton („Jurski park).

Poster AXN
ČET

 Carter 1


Nakon nervnog sloma pred gomilom ljudi, glumac se vraća u svoj rodni grad gde se udružuje sa prijateljem detektivom. Nada se da će njegovo glumačko iskustvo pomoći u reševanju pravih slučajeva.Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me