Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:
  • Popularno

  • Domaće serije

  • Turske serije

  • Akcija

  • Drama

  • Humoristične

  • Krimi

  • SF & Fantasy

  • Telenovele

  • Animirani

Pratim seriju

Krenimo redom


Žanr: informativni

Država: Srbija

Autor: Jelena Simić

Javni servis Srbije predstavlja novu emisiju informativnog programa – redakcije aktuelnosti “Krenimo redom”. Autor i voditelj ove emisije je Jelena Simić. Gledaoci će moći da se kroz različite segmente zabave, nasmeju , ali i da čuju ozbiljnu analizu šta nas sve čeka na putu ka EU. Šta se menja i zašto je to važno?

Namera autorke ove emisije jeste da na jedan drugačiji način , govorimo o temama koje život znače. "Emisija je izuzetno dinamična, mozaičnog tipa, koja kubistički nudi istovremeno uvid u celinu, ali i detalje koji promiču birokratskom oku. Čini je nekoliko različitih segmenata : razgovor u studiu, reportaže i igrane strukture koje imaju za cilj da nas nasmeju , ali i da ukažu na probleme.

Stalna postavka poznatih glumaca prolaziće kroz različite situacije u zavisnosti od teme same emisije. Na taj način ćemo imati kontinuitet , a gledaoci će iz epizode u epizodu iščekivati sa kakvim će se novim izazovima susresti glavni likovi . Moja namera i namera dramaturga Nataše Drakulić , Tamare Boračkov i reditelja Marka Jeftića bila je da se ljudi prepoznaju u situacijama i likovima iz igranih struktura. Svaki lik ima svoje zanimanje, interesovanja , ali i stavove o EU. Svi se međusobno druže i okupljaju u umetničkoj kafe - galeriji koja je u vlasništvu slikarke Maje, gde vode žive rasprave i ukrštaju različite stavove. Svako od junaka pokušava da se snađe u procesu reformi koje se sprovode u društvu. Nadam se da će ovaj pomalo filmičan izraz da bude zanimljiv našim gledaocima, kaže autorka emisije Jelena Simić .

U emisiji govore poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života, stručnjaci, novinari, i daju svoje mišljenje o temi o kojoj govorimo. Ukoliko je debata o tome da li da Srbija postane član EU zaista završena, onda je vreme da počne i rasprava o tome šta to sve znači , šta se menja, kakva je korist za građane, odnosno šta sve podrazumeva proces pristupanja.

Broj komentara (-)

Komentiraj

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavi se ili Registracija
Pretplati me na ovu temu
Vidi sve komentare (-)


Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me