Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:
RTS ordinacija
RTS ordinacija
(2016)
RTS SAT, RTS Život
  • Popularno

  • Domaće serije

  • Turske serije

  • Akcija

  • Drama

  • Humoristične

  • Krimi

  • SF & Fantasy

  • Telenovele

  • Animirani

Pratim seriju

RTS ordinacija

(2016)


Država: Srbija

Autor: Marija Popović

Najčuveniji lekari, farmaceuti, profesori, javne ličnosti sa autorkom Marijom Popović proteklih meseci pripremaju realizaciju novog televizijskog projekta Javnog servisa 'RTS ordinacija' - emisije koja će gledaocima ponuditi korisne i aktuelne informacije o zdravlju, na prijemčiv i programski atraktivan način.

Emisija je prvi šou program o zdravlju na ovim prostorima, koji će biti emitovan od 2. oktobra. Jednočasovna studijska emisija će gledaocima RTS-a omogućiti da kroz zabavu uče i saznaju sve ono što je važno za očuvanje i poboljšanje zdravlja. Pored TV priča sa terena, u televizijskom studiju će govoriti vrhunski medicinski stručnjaci ali i oni koji su oboleli - svoja iskustva podeliće sa lekarima i gledaocima. O načinima kako čuvaju svoje zdravlje ali i o tome kako su se izborili ili bore sa oboljenjima govoriće i javne ličnosti. Publika u studiju učestvovaće u specifičnim ekseprimentima, koji će na zabavan i neočekivan način, predstavljati neke značajne informacije u vezi sa zdravljem. Konkretne savete i objašnjenja publika će moći da primeni već nakon gledanja emisije.

U prvim emisijama biće reči o šećerima koji nas okružuju, glavoboljama, visokom i niskom krvnom pritisku, svežem mesu, infarktu, uljima, znojenju, kafi itd. Svaku emisiju činiće tri segmenta- tri teme. U „RTS ordinaciji“ će se govoriti o rešavanju različitih zdravstvenih problema, o tome kako da razlikujete prave od lažnih informacija i saveta, koje namirnice zbilja mogu da izleče a koje su štetne po naš organizam, šta su istine a šta zablude u vezi sa zdravljem... Pored 17 udruženja lekara, farmaceuta, zdravstvenih radnika i drugih, aktivni saradnici emisije „RTS ordinacija“ biće i naši stručnjaci iz inostranstva ali i svi oni koji svojim znanjem gledaocima mogu ukazati na prave načine lečenja, proverene metode i najpouzdanije tehnike za izlečenje i očuvanje zdravlja. Marija Popović, autorka emisije veruje da će tim Zabavnog programa RTS-a na čelu sa Oliverom Kovačević, koji je okupljen oko emisije „RTS ordinacija“, napraviti značajan medijski iskorak i pokazati da pametne stvari mogu biti i zabavne: Svakom televizijskom sadržaju RTS- a prethodi ozbiljan rad. „RTS ordinacija se priprema mesecima. Svaki član našeg produkcionog tima, koji predvodi reditelj Petar Stanojlović, daje sve od sebe da na ekranu i ovaj naš televizijski projekat bude vrhunskog kvaliteta. S druge strane, svi lekari, profesori, farmaceuti, glumci, pevači, sportisti sa kojima radimo na pripremama sadržaja emisije- svesni su ozbiljnosti, odgovornosti i značaja ovakve emisije za gledaoce Javnog servisa i zato sa nama svi sarađuju vrlo posvećeno. Kao što je novogodišnji program RTS- a ove godine bio medijski iskorak, koji smo zajednički ostvarili velikim radom i zalaganjem, tako se trudimo da i u „RTS ordinaciji“ baš ništa ne prepustimo slučaju. Emisiju „RTS ordinacija“ gledaćete od 2. oktobra, na Prvom programu RTS- a.


RTS SAT   RTS Život  

Sljedeće epizode:
Petak,
22. Lipanj 2018
20:35RTS SATRTS ordinacija
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
22:59RTS ŽivotRTS Ordinacija-2.emisija
Utorak,
26. Lipanj 2018
04:59RTS ŽivotRTS Ordinacija-2.emisija, p.
Utorak,
26. Lipanj 2018
10:59RTS ŽivotRTS Ordinacija-2.emisija, p.
Utorak,
26. Lipanj 2018
16:59RTS ŽivotRTS Ordinacija-2.emisija, p.
Utorak,
26. Lipanj 2018
22:31RTS ŽivotRTS Ordinacija-3.emisija
Srijeda,
27. Lipanj 2018
04:31RTS ŽivotRTS Ordinacija-3.emisija, p.

Broj komentara (-)

Komentiraj

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavi se ili Registracija
Pretplati me na ovu temu
Vidi sve komentare (-)


Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me