Prijavi se / Registriraj se  
0
Jezik:
Simpsoni
Simpsoni
The Simpsons (1989)
FOX.si, FOX, FOX IT, FOX Animation IT, PRO 7
  • Popularno

  • Domaće serije

  • Turske serije

  • Akcija

  • Drama

  • Humoristične

  • Krimi

  • SF & Fantasy

  • Telenovele

  • Animirani

Pratim seriju

Simpsoni

The Simpsons (1989)


Žanr: animirani, komedija

Ocjena: 8.0/10
Država: SAD

Autor: James L. Brooks, Matt Groening, Sam Simon
Glavne uloge: Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright

Simpsoni su najdulja animirana serija emitirana u prime timeu u povijesti američkih televizija i najdulja takva humoristična serija, pa su postali kulturna institucija. U svibnju 2007. proslavili su do tada nezabilježen broj od 400 epizoda. U srpnju 2007. počeo se prikazivati dugo očekivani cjelovečernji film i doživio golem komercijalni uspjeh. Serija ima ekstremno vjerne i posvećene obožavatelje širom svijeta. Pisana je inteligentno, humor joj je subverzivan i oduševljava svojim duhom. Simpsoni ismijavaju sami sebe i sve oko sebe. Seriju vole i kritičari, a dobila je i mnoga priznanja, kao što je nagrada Peabody, 22 nagrade Emmy, 21 nagrada Annie, četiri nagrade Genesis, osam nagrada International Monitor i šest nagrada Environmental Media. Guinnessova knjiga rekorda ima je upisanu kao najdulju animiranu TV seriju u prime time terminu, te TV seriju s najviše gostujućih zvijezda. Homer Simpson prepoznat je kao pop ikona, a njegov uzvik nezadovoljstva "D'oh!" ušao je kao službena riječ u rječnik Oxford English Dictionary. Simpsoni imaju i zvijezdu na hollywoodskoj Stazi slavnih. Serija je rušila rekorde i u maloprodaji, kao najbolje prodavani TV proizvod u DVD formatu u povijesti.

Simpsoni žive u gradiću Springfieldu. Homer je sigurnosni inspektor u tamošnjoj nuklearnoj elektrani. Marge pokušava održati mir u obitelji. Bart je nestašan desetogodišnjak. Osmogodišnja Lisa je inteligentni vegetarijanac koji svira saksofon, a djetešce Maggie emocije izražava pomoću dudice. Gledatelji su također zavoljeli bogat i ponekad osobenjački svijet ostalih stanovnika Springfielda. Nekoliko je glumaca dalo glasove Simpsonima i drugim stanovnicima Springfielda: Homeru, Krustyju, Djedici. Barneyju, gradonačelniku Quimbyju i podvorniku Willieju (Dan Castellaneta); Marge, Patty i Selmi (Julie Kavner); Bartu, Nelsonu i Ralphu Wiggumu (Nancy Cartwright); Lisi (Yeardley Smith); Moeu, Apuu, šefu policije Wiggumu, profesoru Frinku, skupljaču stripova i dr. Nicku Rivieri (Hank Azaria); te g. Burnsu, Smithersu, Nedu Flandersu, predstojniku škole Skinneru, velečasnom Lovejoyu i Kentu Brockmanu (Harry Shearer).

Simpsoni, koje je kreirao karikaturist Matt Groening, prvi su se put pojavili 1987. kao serija kratkih filmova od 30 sekunda. Groening ih je proizveo za seriju The Tracy Ullman Show. Prvi takav film prikazan je 19. travnja 1987., u trećem tjednu prikazivanja ove prime time serije. Vrlo brzo Simpsoni dobivaju vlastitu seriju, s posebnom božićnom premijerom u trajanju od pola sata 17. prosinca 1989., a od 14. siječnja 1990. s redovitim prikazivanjem.
Simpsoni su proizvod kuće Gracie Films, u suradnji s 20th Century Fox Television. Izvršni su producenti James L. Brooks, Matt Groening i Al Jean. Animaciju radi tvrtka Film Roman.

MATT GROENING (AUTOR / IZVRŠNI PRODUCENT)
Autor i izvršni producent serije Simpsoni, dobitnice nagrade Emmy, ostavio je trag u televizijskoj povijesti uspjevši vratiti animaciju u najgledaniji večernji termin svojom besmrtnom serijom o toj obitelji.
Simpsoni, izvorno stvoreni 1987. za seriju The Tracy Ullman Show (također dobitnicu Emmyja), bili su Groeningov početak u svijetu animacije. Prije toga bio je poznat po crtanom stripu "Život u paklu", podrugljivoj slici neuspjelog života, koji se od 1997. godine pojavljuje u više od 250 raznih novina. Na tom su stripu zasnovane i knjige, kao što su "Simpsoni: potpuni vodič kroz našu najdražu obitelj" i "Simpsoni zauvijek". Objavljene su i knjige koje prate TV seriju, kao i "Božićna knjiga Simpsona", "Vesela knjiga Simpsona za kišne dane", "Pravljenje grimasa sa Simpsonima", "Bartov vodič kroz život", "Necenzurirani album obitelji Simpson", "Crtanje karikatura sa Simpsonima", "Ekstravagantna strip kolekcija obitelji Simpson", "Spektakularna strip kolekcija obitelji Simpson", "Bartman: najbolje od najboljeg", "Ljubav je pakao, rad je pakao, škola je pakao", "Velika knjiga o paklu", "Akbarov i Jeffov vodič za ljubav", "Deseta godišnjica Ljubavi u paklu", te "Binkyjev vodič kroz ljubav". 1993. Groening je osnovao tvrtku Bongo Comics Group gdje je izdavač stripova "Simpsoni", "Bart Simpson", "Radioaktivni čovjek", godišnjak "Horor kuća na drvetu Barta Simpsona", "Super-spektakularni Simpsoni" i "Futurama", te više od 20 zbirka stripova u mekom uvezu i kalendara "Život u paklu", "Simpsoni" i "Futurama".
Osim mnoštva nagrada koje su osvojili njegovi radovi, sam Groening je u svibnju 2003. dobio prestižnu nagradu Rueben za istaknutog karikaturista godine, što je najveća nagrada koju dodjeljuje Nacionalno udruženje karikaturista.
Ukupno je izdano oko 14 milijuna Groeningovih publikacija zasnovanih na stripovima "Simpsoni", "Futurama" i "Život u paklu".


HOMER SIMPSON
Homer je brižan muž koji svojoj ženi ostavlja malo prostora za prigovaranje. Međutim, u razgovoru s bračnim savjetnikom Marge je jednom priznala da Homer "zaboravlja rođendane, godišnjice i blagdane (vjerske i državne), žvače otvorenih usta, posjećuje otrcani bar gdje zalaze propalice i polusvijet, ispuhuje nos u ručnik i vraća ga na mjesto, te se češe ključevima". Unatoč tim malim slabostima Homer voli svoju obitelj i sve će učiniti da to dokaže - čak i kad to podrazumijeva da ispadne bedast. Homer radi u nuklearnoj elektrani u Springfieldu kao inspektor za sigurnost. Posao je dobio pošto je u trećem pokušaju položio posebni tečaj. Jednom, za vrijeme štrajka, Homerove kritične dužnosti obavljala je cigla položena na polugu. U listopadu 1990. proglašen je Rukovateljem toksičnog otpada mjeseca nuklearne elektrane Springfield.
Najdraža knjiga mu je pamflet "Odlučili ste krasti kabelsku televiziju", a to je ujedno i posljednja knjiga, odnosno pamflet, koji je pročitao. Kad ne čita, Homer voli piti pivo, kod kuće ili u baru. Najdraža mjesta su mu Moeova gostionica, Roštilj kod Masnog Joea, bar Na eks i Leteći Holanđanin. Ovog zadnjega Homer je gotovo upropastio prilikom akcije "Pojedi koliko možeš". Otada u baru visi njegova slika, a poznat je kao "Greška prirode - čovjek bez dna".
Ponekad, frustriran činjenicom da je debeo i ćelav, Homer se sjeća mladosti u kojoj je bio debeo, ali bujne kose. Što god se s njime događalo, dvije su stvari postojane: njegova bezbrižna narav i ljubav prema Marge i djeci.

MARGE SIMPSON
Ljepilo koje obitelj (jedva) drži na okupu iz tjedna u tjedan. Razumno povlačeći crtu ispred frivolnih izdataka kao što su električno otvaranje vrata od garaže i obnova dječje garderobe, ona uspijeva rastegnuti Homerovu skromnu plaću tako da pokrije goleme životne troškove obitelji u novom mileniju, na primjer Homerovo pivo i krafne, te put u Indiju na susret s novim vlasnikom lanca trgovina Kwik-E Mart.
Marge nije žena koja bi samo pekla kolače i podupirala muža. Znala je ona biti s obiju strana zakona, ne samo kad je služila u springfieldskoj policiji, nego i kad je bježala pred samim šefom policije Wiggumom zajedno sa slobodoumnom susjedom Ruth Powers s kojom se bila zaputila na brzopotezno "širenje svijesti". Također, bila je zvijezda u mjuziklu "O, tramvaj!", glazbenoj adaptaciji drame "Tramvaj zvan čežnja". Radila je i u nuklearnoj elektrani uz svog muža. Prije nego je napustila taj posao, hrabro je optužila vlasnika elektrane Montgomeryja Burnsa za seksualno zlostavljanje. Nažalost, njezin odvjetnik Lionel Hutz odustaje od slučaja kad shvati da Burnsovi odvjetnici nose odijela kod kojih hlače odgovaraju sakoima.
Jedina je Margeina ekstravagancija modra kosa koju češlja dvaput na dan. Frizura joj je jako spretna za obitelj, jer ju vide izdaleka ako su u zabavnom parku ili zoološkom vrtu.

BART SIMPSON
Barta u cijeloj obitelji najmanje razumiju. Stalno je frustriran ljudima uskih pogleda u Springfieldu, koji ga ocjenjuju tek po njegovim mislima i djelima. U srcu, on je dobar dečko s nekoliko loših ideja, dvije stvarno loše i jednom ili dvije koje još razmatra okružni tužitelj u Springfieldu. U osnovi, Bart se ne razlikuje od bilo kojeg drugog učenika četvrtog razreda. Voli skateboard, gumu za žvakanje, voli piti squishee iz Kwik-E Marta i vlastoručno privesti pravdi ubilački raspoložene glumce sporednih uloga na TV-u, i to dvaput.
Odgovorni ljudi smatraju ga neuspješnim djetetom, ali Bart ima akademsku titulu iz vožnje skateboardom, a ocjene mu rade lupinge od jedinice do minus dva i natrag. Kad situacija stisne, genijalno je snalažljiv - pod uvjetom da se genij ne treba primijeniti ni na što vezano uz školu. Jednom je čak naučio dijelove Talmuda napamet kako bi nekako spojio svog idola Klauna Krustyja s njegovim ocem, rabinom Krustofskym.
Najbolji uvid u njegov karakter daju riječi koje je Bart prve izgovorio kao beba: "Ay, carumba!" -- jednako istinite danas kao i kad ih je prvi put izgovorio.


LISA SIMPSON
Naslijedila je nešto od obaju roditelja: od Marge zdrav razum, marljivost i sućut prema drugima. Od Homera prezime. Lisina nevjerojatna inteligencija i karakter stavljaju je u jedinstven položaj u obitelji Simpson, a i u cijelom Springfieldu.
Na svakom roditeljskom sastanku u osnovnoj školi u Springfieldu Homer i Marge tuku se da bi razgovarali s Lisinim učiteljima, a ne s Bartovima jer je "manje strašno" i "jeftinije" kad u znak zahvalnosti dobiju kutiju keksa nego kad na uvid dobiju tromjesečnu procjenu troškova za uništenu opremu za igralištu. Lisa je polaznica drugoga razreda i vegetarijanka, a saksofon svira s virtuoznošću, iako ne i s neobrijanom bradom pokojnoga blues velikana iz Springfielda Murphyja Krvavih Desni (Bleeding Gums Murphy).
Lisa tvrdi kako na televiziji gleda samo The MacNeil-Lehrer Report - osobito otkako je produljen na puni sat, te sve ekranizacije britanskih romana u serijalu Masterpiece Theatre. A zapravo uvijek spremno prestane gledati okrugli stol MacNeil-Lehrer kad je njezin voljeni crtić "Itchy & Scratchy" na programu. Njezina duboka ljubav prema crtićima dokazuje da, ma kako rano sazrela, Lisa je ipak Simpsonica.

MAGGIE SIMPSON
Tijekom godina gledali smo kako Maggie raste iz slatke djevojčice s dudom varalicom u slatku djevojčicu s dudom varalicom koja je rekla svoju prvu riječ: "Tata". Budući da je naučila jednu novu riječ u pet godina, Maggie je po razvoju vokabulara odmah poslije Barta, a malo ispred Homera. Za djetešce koje zapravo ne zna ni govoriti ni hodati Maggie vodi uzbudljiv i ispunjen život. Ona se vjerojatno najviše ponosi organizacijom bijega djece iz springfieldskoga vrtića. Maggie je gotovo uvijek dobre volje, iako je jednom upala u suparništvo s tajanstvenim djetetom s jednom obrvom, iz iste ulice. Tada je palo dosta teških sisanja varalice.FOX.si   FOX   FOX IT   FOX Animation IT   PRO 7  

Sljedeće epizode:
Ponedjeljak,
4. Lipanj 2018
14:45FOX.siSimpsoni
Subota,
9. Lipanj 2018
16:40FOXSimpsoni
Nedjelja,
10. Lipanj 2018
16:40FOX.siSimpsoni
Nedjelja,
10. Lipanj 2018
16:40FOXSimpsoni
Subota,
16. Lipanj 2018
06:00FOXSimpsoni
Nedjelja,
17. Lipanj 2018
06:00FOXSimpsoni
Nedjelja,
17. Lipanj 2018
16:40FOXSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
09:55FOX ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
10:20FOX ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
11:35FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
12:00FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
12:25FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
12:50FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
13:15FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
13:40FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
14:05FOX ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
14:30FOX ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
16:25FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
16:50FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
17:15FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
17:35FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
18:00FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
18:10PRO 7Simpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
18:25FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
18:40PRO 7Simpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
20:15PRO 7Simpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
20:45PRO 7Simpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
20:50FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
21:10PRO 7Simpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
21:15FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
21:35PRO 7Simpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
21:45FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
22:05FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
22:05PRO 7Simpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
22:30FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
22:30PRO 7Simpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
22:55FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
23:00PRO 7Simpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
23:25PRO 7Simpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
23:35FOX ITSimpsoni
Utorak,
19. Lipanj 2018
23:50PRO 7Simpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
00:00FOX ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
00:15PRO 7Simpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
00:45PRO 7Simpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
01:15PRO 7Simpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
02:05FOX ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
02:20FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
02:35FOX ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
02:45FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
03:10FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
03:35FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
04:00FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
04:25FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
09:35FOX ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
10:00FOX ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
11:30FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
11:55FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
12:20FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
12:45FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
13:10FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
13:35FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
14:00FOX ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
14:25FOX ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
16:25FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
16:50FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
17:10FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
17:35FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
18:00FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
18:10PRO 7Simpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
18:25FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
18:40PRO 7Simpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
20:55FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
21:20FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
21:45FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
22:10FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
22:35FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
22:45FOX ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
23:00FOX Animation ITSimpsoni
Srijeda,
20. Lipanj 2018
23:15FOX ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
02:25FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
02:50FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
03:15FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
03:40FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
04:00FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
04:25FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
06:15FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
06:45FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
07:10FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
07:35FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
09:35FOX ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
10:00FOX ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
11:20FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
11:45FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
12:10FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
12:35FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
13:00FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
13:25FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
14:00FOX ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
14:25FOX ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
16:20FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
16:45FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
17:10FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
17:35FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
18:00FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
18:10PRO 7Simpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
18:25FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
18:40PRO 7Simpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
21:00FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
21:25FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
21:50FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
22:15FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
22:40FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
23:05FOX Animation ITSimpsoni
Četvrtak,
21. Lipanj 2018
23:35FOX ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
00:00FOX ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
02:30FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
02:55FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
03:20FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
03:45FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
04:10FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
04:35FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
06:15FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
06:45FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
07:10FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
07:35FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
09:35FOX ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
10:00FOX ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
11:20FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
11:45FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
12:10FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
12:35FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
13:00FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
13:25FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
14:00FOX ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
14:25FOX ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
16:20FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
16:45FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
17:10FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
17:35FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
18:00FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
18:10PRO 7Simpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
18:25FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
18:40PRO 7Simpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
21:00FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
21:25FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
21:50FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
22:15FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
22:40FOX Animation ITSimpsoni
Petak,
22. Lipanj 2018
23:05FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
00:30FOX ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
00:55FOX ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
02:30FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
02:55FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
03:20FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
03:45FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
04:10FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
04:35FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
11:20FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
11:45FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
11:45PRO 7Simpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
12:10FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
12:15PRO 7Simpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
12:35FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
12:45PRO 7Simpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
13:00FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
13:00FOX ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
13:10PRO 7Simpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
13:25FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
13:30FOX ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
13:40PRO 7Simpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
14:00FOX ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
14:10PRO 7Simpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
14:25FOX ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
14:40PRO 7Simpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
14:50FOX ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
15:10PRO 7Simpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
15:15FOX ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
15:40FOX ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
16:05FOX ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
16:20FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
16:45FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
17:10FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
17:35FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
18:00FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
18:25FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
21:00FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
21:25FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
21:50FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
22:15FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
22:40FOX Animation ITSimpsoni
Subota,
23. Lipanj 2018
23:05FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
02:30FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
02:55FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
03:20FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
03:45FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
04:10FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
04:35FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
06:15FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
06:45FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
07:10FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
07:35FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
11:20FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
11:45FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
12:10FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
12:35FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
13:00FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
13:25FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
14:00FOX ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
14:25FOX ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
14:50FOX ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
15:15FOX ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
15:40FOX ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
16:05FOX ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
16:20FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
16:45FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
17:10FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
17:35FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
18:00FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
18:25FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
21:00FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
21:00FOX ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
21:25FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
21:25FOX ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
21:50FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
21:50FOX ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
22:15FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
22:15FOX ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
22:40FOX Animation ITSimpsoni
Nedjelja,
24. Lipanj 2018
23:05FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
02:30FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
02:55FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
03:20FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
03:45FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
04:10FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
04:35FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
06:20FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
06:45FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
07:15FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
07:40FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
09:35FOX ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
10:00FOX ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
11:25FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
11:50FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
12:15FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
12:40FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
13:05FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
13:30FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
14:00FOX ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
14:25FOX ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
16:25FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
16:50FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
17:15FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
17:40FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
18:05FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
18:10PRO 7Simpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
18:30FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
18:40PRO 7Simpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
21:00FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
21:25FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
21:50FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
22:15FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
22:40FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
22:45FOX ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
23:05FOX Animation ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
23:15FOX ITSimpsoni
Ponedjeljak,
25. Lipanj 2018
23:35FOX ITSimpsoni
Utorak,
26. Lipanj 2018
00:00FOX ITSimpsoni
Utorak,
26. Lipanj 2018
00:30FOX ITSimpsoni
Utorak,
26. Lipanj 2018
00:55FOX ITSimpsoni
Utorak,
26. Lipanj 2018
02:25FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
26. Lipanj 2018
02:50FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
26. Lipanj 2018
03:15FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
26. Lipanj 2018
03:40FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
26. Lipanj 2018
04:05FOX Animation ITSimpsoni
Utorak,
26. Lipanj 2018
04:30FOX Animation ITSimpsoni

Broj komentara (-)

Komentiraj

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavi se ili Registracija
Pretplati me na ovu temu
Vidi sve komentare (-)


Imate pitanje?
Sugestiju?
Kritiku? :(

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!


Prijavi se

Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me